سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]


ارسال شده توسط سیدحیدر علوی نژاد در 88/4/28:: 12:2 صبح

سید حیدر علوی نژاد بلخی متولد 1337. 5 اردیبهشت.

درسهای خارج حوزه را تا فارغ التحصیل شدن ادامه داده.

در کنار تحصیل تدریس و تحقیق را بطور جدی ادامه داده است.

20 عضویت درمرکز معارف قرآن. همکاری جدی در تألیف تفسیر راهنما.(20جلد) در گروه تحقیق و کنترل.

سه سال سابقه همکاری عملی در گروه های فرهنگ و ادب و ویراستاری بنیاد پژوهشهای آستان قدس رضوی. 1367 تا 1371.

تأسیس مدرسه چهارده معصوم  با جمعی از دوستان و تدریس در آنجا از بدو تشکیل .

عضو ثابت نویسندگان فصلنامه تخصصی پژوهشهای قرآنی تا امسال.( ازامسال به دلیل گرفتاریهای علمی فرهنگی بنده و زیاد شدن وقت تدریس؛ همکاری با آن مجله قطع شد.)

تأسیس مدرسه علوم قرآنی.

تدریس درسهای فلسفه ؛ تفسیر و خارج فقه در مدرسه علوم قرآنی.

تدریس رسائل، تفسیر و خارج فقه و اصول از سال 1382 در مدرسه امام مهدی ( که ادامه دارد.)

دو دوره ریاست انجمن شاعران انقلاب اسلامی افغانستان (با عضویت برادران شاعر محمد کاظم کاظمی؛ سید نادر احمدی؛ آصف رحمانی؛ فریدون نقاش زاده و...)

استاد مرکز جهانی علوم اسلامی. دانشگاه بین المللی مصطفی( جامعة المصطفی العالمیة) فلسفه، تفسیر، علوم قرآن؛ نیازهای منطقه این(جامعه شناسی تبلیغ و مسائل جدید کلامی.) عضو گروه قرآن و حدیث در این دانشگاه بین المللی)

آثار بسیاری چاپ شده تعداد مقالات به یقین از 200 تا بیشتراست. اما تعداد دقیق آنها را نمی دانم.

مدیر مسؤولی و صاحب امتیازی ماهنامه مستقیم.

... بازهم توضیحاتی داده خواهد شد. تا کسانی که به این وبلاگ مراجعه می کنند بتوانند میزان اعتبار و ارزش علمی این وبلاگ را ارزیابی کنند.